» Objavljeno: | | Tagovi: heljda, jastuci | pogledano: 1554 put(a)

Jedan od članaka o jastucima od Heljde

U vremenima punim žurbe i stresa jedna od najvažnijih stvari za očuvanje zdravlja te fizičke i psihičke ravnoteže je kvalitetan san - i stoga bismo Vam željeli predstaviti JASTUK PUNJEN HELJDINIM LJUSKICAMA i JASTUK PUNJEN HELJDINIM LJUSKICAMA i LAVANDOM iz programa „Angello , koji omogućavaju slatke i mirne snove svima koji ga koriste!

Heljda Jastuk - članak

Heljda Jastuk - članak

Gđa Jasmina, Zagreb: 
 „Izuzetno cijenim sve što je prirodno tj. sastavljeno od prirodnih materijala te posebno u tom smislu pazim na hranu, odjeću i obuću. Stoga mi se jastuk od heljde u potpunosti uklapa u moj način življenja. Koristim ga i ja i moj suprug a također i moj sin koji na službeni put ili godišnji domor sa sobom obavezno nosi svoj heljdin jastuk. Podatan je za svaki moj položaj glave i tijela i tako ostaje dok ja to želim. Njegova prozračnost također mi je bitna pogotovo u ljetne dane jer mi ne grije glavu. Baveći se haiku poezijom, heljdin jastuk mi je u svojoj prirodnosti bio i inspiracija za jednu haiku objavljenu u Zborniku radova 16. haiku dan-Dubravko Ivančan, Krapina, 2014. godine: 
Jastuk od heljde
uspavljuju me trave 
dalekih polja.“      
 
 
Gosp. Miodrag, Sisak:
„Kao što sam i prošli put napisao, heljda jastuk je odličan. Mirnije spavam, jer za razliku od razvikanih jastuka koji "kao" odvode toplinu i kod kojih se ne znojite, ovo je prvi jastuk s kojim sam to i doživio. Stvarno se lakše diše, nemam onaj osjećaj da se gušim u jastuku.“
 
Tu posebno navodimo mišljenje Udruge UDAH (Udruga asmatičara Hrvatske) koji su nam u svojim iskustvima o korištenju naših „ANGELLO“ jastuka od heljde naveli da su zaista zadovoljni „Angello“ jastukom te da će nas svakako kontaktirati u vezi buduće suradnje.
 

 


Dodaci

Komentirajte