» Objavljeno: | | Tagovi: eko proizvodnja, ekološka proizvodnja | pogledano: 1575 put(a)

O nama

Svjedoci smo ne samo klimatski promjena, turbulentnih gospodarskih situacija, već i promjena na razini društva koje se ponovo okreće prirodi i prirodnijim načinima života i održivog razvoja.

Upravo su ti trendovi bili poticaj za stvaranjem jedne nove zajednice – mrežnog centra, koja će napokon biti od značaja društvu te će svojim radom i pozicioniranjem na tržištu jačati svjesnost o zdravoj hrani, ekološkoj proizvodnji, zaštiti prirode, cjelovitom i održivom življenju, životu u skladu s prirodom pa čak i kada se radi o alternativnim metodama i tehnikama za poboljšanje zdravlja i kvalitete života.

U potrazi za zdravljem, zdravim namirnicama, zanimljivim edukativnim programima, ekološkim proizvodima, plemenitim akcijama, pronašli smo načina kako ojačati gospodarstvo u svim segmentima „zelenog“. Predstavljamo vam Eko mrežu!

EkoMreza.org je internetski centar, poslovno-društvena mreža koja na jednome mjestu okuplja proizvođače ekološke i zdrave hrane, ljekovitog bilja, prirodne kozmetike, proizvoda koji na bilo koji način mogu unaprijediti kvalitetu života korisnika, davatelje usluga s jedne strane (aromaterapija, wellness, eko turizam...) te korisnike koji već djeluju u nekom od segmenata održivog razvoja, ali i one koji tek otkrivaju i traže dodatne informacije iz područja kao što je ekološka poljoprivreda, ekologija, sport i relaksacija, zeleni dom, pa čak i kada se radi o alternativnim metodama i tehnikama s druge strane.

Prijava na www.EkoMreza.org je besplatna i svaki subjekt koji djeluje u nekom od područja koje pokriva Eko Mreža može joj se priključiti već danas. Registrirati se mogu djelatnosti iz bilo koje zemlje regije ili svijeta.

Po čemu je posebna Eko Mreža?

INTERakcija - Među mnoštvom internetskih portala o zdravoj prehrani, zdravlju, ekologiji, ekoproizvodnji, ovo je prva interaktivna mreža koja korisnicima omogućava da samostalno kreiraju svoj sadržaj, maksimalno se akiviraju u ažuiriranju podataka jer im to omogućuje bolje pozicioniranje na mreži. Eko mreža im omogućuje da prezentiraju svoju tvrtku, navedu proizvode i usluge, oglase i posebne akcije i događanja, ali i da objavljuju edukativne i informativne sadržaje. Eko mreža omogućuje i privatnim korisnicima da objavljuju članke na temelju vlastitog iskustva, dijele praktične savjete, recepte...

EDUkacija - Jedan od ciljeva Eko mreže jest educirati sve njezine korisnike i pružiti im dovoljno sadržaja kako bi samostalno mogli odlučiti što je najbolje za njih. Educirati korisnike znači i omogućiti poslovnim subjektima jednostavnije plasiranje njihovih proizvoda koji su neštetni za zdravlje, a koji su često stigmatizirani kao „skupi proizvodi“. Zar nije bolest najskuplja?

INFOrmacija - Eko mreža prati novosti i događanja iz prije spomenutih područja te iznosi činjenice bez subjektivnih stavova s ciljem poticanja i širenja tolerancije i poštivanja različitosti u mišljenju/stavovima. U našem je interesu pomoći svakom našem klijentu da dođe do svojeg potencijalnog kupca i pomoći kupcu da pronađe željeni proizvod.

Kao jedinstveni medij koji okuplja zajednicu "Prirodno i zdravo", kao medijski sponzor nastojimo pokriti značajne manifestacije. Do sada smo ostvarili sljedeće suradnje:

 1. Dani ezoterije u Zagrebu, prosinac 2012.
 2. Wellness & Ezoteric Fest, Arena Centar, Zagreb, travanj 2013.
 3. Dani sunca, sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda, travanj 2013.
 4. 7. dani cvijeća u Rijeci, svibanj 2013.
 5. Hrvatska gastro vinjeta, Split, svibanj 2013.
 6. 4. Ekološki sajam Opatija, lipanj 2013.
 7. 28. Dani Sunca, Zadar, srpanj 2013.
 8. Terraneo Festival, Šibenik, kolovoz 2013. - medijski prijatelj
 9. ZegeVege Festival, Zagreb, rujan 2013.
 10. Mystic - Organica, Zagreb, rujan 2013.
 11. 8. Florijana, Rijeka, rujan 2013.
 12. Vitafest - sajam zdravlja, Zagreb, listopad 2013.
 13. Pazi što jedeš, Pula, studeni 2013.
 14. Dani Sunca, Zadar, studeni 2013.
 15. Dani Sunca, Zadar, prosinac 2013.

Medijska sponzorstva i suradnje u 2014.:

 1. Mediteranski sajam u Dubrovniku, ožujak 2014.
 2. Sajam otočnih proizvoda i Škraping - Tkon, ožujak 2014.

 

Sva događanja koja smo u mogućnosti posjetiti uvijek rado popratimo objavom na našim stranicama te galerijom fotografija na društvenim mrežama. Vjerujemo da upravo isticanjem izlagača doprinosimo njihovoj promociji, promociji događanja, ali i stvaramo pozitivno ozračje i širimo zajednicu Eko mreže i svega što je prirodno i zdravo.

Eko mreža - prirodno i zdravo na jednom mjestu!

Osoba za kontakt: Sandra Bortek

Tel/Fax: +385 (0)1 889 43 51

Mob: +385 (0)91 477 9888

 e-mail: kontakt(at)ekomreza.org

Informacije o timu

 

Podaci o tvrtki

Naziv VIGORANT jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Skraćeni naziv Vigorant j.d.o.o.
Sjedište Zagreb, Hrvatska
Registracija Subjekt upisan kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod reg.uloškom broj Tt-13/21636-4 MBS: 080872723
Račun Erste banka IBAN: HR1224020061100674914, SWIFT: ESBCHR22

Dodaci

Komentirajte