» Objavljeno: | | Tagovi: delikatese, slanutak, namazi, zdrava hrana, vegetarijanski i veganski proizvodi, humus, hummus | pogledano: 1870 put(a)

Sana delikatese d.o.o. predstavlja novu delikatesu: Hummus bučine sjemenke

U svojem nizu inovacija s ciljem uživati zdravo, koprivnička tvrtka Sana delikatese lansirala je još jedan ukusan i zdrav namaz obogaćen bučinim sjemenkama.

Hummus bučine sjemenke

Hummus bučine sjemenke

Zagreb, travanj 2016.g. – „Sana hummus s bučinim sjemenkama spaja tradicionalne okuse Hrvatske s tisućljetnim jelom Mediterana i Bliskog istoka. U želji da svojim kupcima uvijek predstavimo nešto novo, ukusno, zdravo i prepoznatljivo, s ponosom predstavljamo našu novu delikatesu Hummus bučine sjemenke“, navela je direktorica poduzeća Silvija Repić, te je otkrila planove o lansiranju novog u nizu, kako brojni ljubitelji kažu, najboljeg namaza na svijetu.

„Hummus često nazivaju najzdravijim, namazom na svijetu! Spremljen je od slanutka i sezama, izvrsnog je okusa i mazivosti.  Najčešće se koristiti kao hranjivi namaz na kruhu, ali i kao dodatak salatama, dip za grickalice i u pripremanju raznih jela. Dodatkom bučinih sjemenki dobili smo prepoznatljivi „domaći“ okus kojeg će hrvatski kupci jasno prepoznati i uživati“, rekla je Silvija Repić.

Ova vijest je jedna u nizu pozitivnih priča koje prate ovo mlado poduzeće. Iako je tek godinu i pol na tržištu, Sana delikatese uspjele su lansirati 10 proizvoda koji se prodaju na više stotina prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Predani tim ljudi koji vole ukusnu i zdravu hranu omogućili su uživanje u Sana proizvodima brojnim ljubiteljima diljem Hrvatske. Posebno se ponosimo time što svi proizvodi imaju  europski vegetarijanski certifikat, certifikat o bezglutenskim namirnicama te košer i halal certifikate.

Hummus je zdrav iz puno razloga, koji uključuju: izvrsne nutritivne vrijednosti, niski glikemijski indeks, nema masnoća životinjskog porijekla, bez kolesterola i hidrogenirane biljne masti, te ima optimalan omjer bjelančevina, ugljikohidrata i zdravih biljnih masnoća.

Bučine sjemenke ovaj ionako zdrav proizvod obogaćuju zdravim esencijalnim masnim kiselinama, odličan su izvor magnezija i cinka, pospješuje zdravlje prostate i pomažu u regulaciji razina kolesterola.

Maloprodajna cijena Sana Hummusa bučine sjemenke je 22,00 kuna za pakiranje od 250 g.

„Pozivamo ljubitelje ukusne i zdrave hrane da nas potraže u trgovačkim centrima te probaju našu najnoviju Sana delikatesu!“, rekla je Silvija Repić.

http://www.sana-delikatese.hr/proizvodi/hummus/hummus-bucine-sjemenke


Dodaci

Komentirajte