» Objavljeno: | | Tagovi: vegetarijanski i veganski proizvodi, vegetarijanstvo, sajam | pogledano: 1702 put(a)

VegeFest Varaždin 2016.

Po prvi puta ove godine, 03. lipnja, u centru Varaždina (Kapucinski trg) održati će se Sajam veganskih proizvoda i održivog življenja pod nazivom "VegeFest Varaždin 2016“.

Po prvi puta ove godine, 03. lipnja, u centru Varaždina (Kapucinski trg) održati će se Sajam veganskih proizvoda i održivog življenja pod nazivom

Po prvi puta ove godine, 03. lipnja, u centru Varaždina (Kapucinski trg) održati će se Sajam veganskih proizvoda i održivog življenja pod nazivom

Na Sajmu će se izlagati i promovirati isključivo proizvodi biljnog podrijetla (zdrava hrana, ekološki proizvodi) i proizvodi koji nisu testirani na životinjama te koji su prijateljski prema okolišu. Svoj rad prezentirati će i razne udruge te humanitarne i ekološke inicijative.

Sajam je posvećen zdravom i održivom življenju, dobrobiti ljudi, okoliša i životinja.

Posjetitelje i izlagače očekuju zanimljivi zabavni sadržaji, koncerti, edukativna predavanja o održivom načinu života (prednostima veganske prehrane, pravima životinja, racionalnom korištenju prirodnih resursa) kao i restorani s veganskom hranom te radionice kuhanja s degustacijama slanih jela i slastica.

Datum i trajanje sajma:

03.06.2016. od 09h do 20h

Očekuje se veliki broj posjetitelja iz Varaždina i okolice uz organizirani dolazak posjetitelja u organizaciji Turističke zajednice. Sajam će medijski pratiti lokalni tiskani i elektronički mediji.

 

Zainteresirani izlagači ponudu za sudjelovanje i prijavnicu mogu zatražiti na:

Mob: 095/503-5455

E-mail: vegefest.varazdin@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/VegeFestVarazdin

VegeFest se naslanja na manifestaciju Gourment Varaždin u organizaciji Gradske tržnice Varaždin.

Sajam podržava Udruga Prijatelji životinja.

Pokrovitelj Sajma: Varaždinska županija

Organizator: Web Odiseja 2012. j.d.o.o.


Dodaci

Komentirajte