Svi članci

 
Koliko znate o bolestima srca i krvnih žila?

Oboljenja srca i žila su značajni zdravstveni problem diljem svijeta. Glavni su uzrok smrti u razvijenim zemljama svijeta, a u manje razvijenim dijelovima svijeta broj ovih oboljenja je u porastu.

» dodano: | pogledano: 814 put(a)

 
Umor? Bolovi? Išijas?

S Biodispozitivom (patentiran Full-Point) sada se napokon možemo zaštititi!

» dodano: | pogledano: 389 put(a)

 
Eko turizam - Putujte u skladu s prirodom

Eko putovanje je putovanje sa svrhom, a kako putovati u skladu s prirodom otkrijte iz članka.

» dodano: | pogledano: 701 put(a)

 
Sana delikatese d.o.o. predstavlja novu delikatesu: Hummus bučine sjemenke

U svojem nizu inovacija s ciljem uživati zdravo, koprivnička tvrtka Sana delikatese lansirala je još jedan ukusan i zdrav namaz obogaćen bučinim sjemenkama.

» dodano: | pogledano: 1559 put(a)

 
Jedan od članaka o jastucima od Heljde

U vremenima punim žurbe i stresa jedna od najvažnijih stvari za očuvanje zdravlja te fizičke i psihičke ravnoteže je kvalitetan san - i stoga bismo Vam željeli predstaviti JASTUK PUNJEN HELJDINIM LJUSKICAMA i JASTUK PUNJEN HELJDINIM LJUSKICAMA i LAVANDOM iz programa „Angello , koji omogućavaju slatke i mirne snove svima koji ga koriste!

» dodano: | pogledano: 1365 put(a)

 
VegeFest Varaždin 2016.

Po prvi puta ove godine, 03. lipnja, u centru Varaždina (Kapucinski trg) održati će se Sajam veganskih proizvoda i održivog življenja pod nazivom "VegeFest Varaždin 2016“.

» dodano: | pogledano: 1475 put(a)

 
Proljetnice najljepši šumski ukrasi

Biljke koje su lijepe najčešće su na meti nesavjesnih pojedinaca koji ih beru i na taj način kratkotrajno ukrašavaju svoj dom. Potrebno je shvatiti da su biljke ipak najljepše na svojim prirodnim staništima, a ako tamo i ostanu, moći ćemo ih promatrati svake godine iznova, dok u našim vazama na stolovima traju samo nekoliko dana.

» dodano: | pogledano: 1568 put(a)

 
Zašto smo ovisini o plastičnim vrećicama?

Uporaba plastičnih vrećica postaje globalni problem i iako smo toga svjesni ne poduzimamo ništa kako bi sprječili eskalaciju problema. Donosimo utjecaj plastičnih vrećica na biljni i životinjski svijet i što mi možemo učiniti kako bi sprječili daljnje širenje problema.

» dodano: | pogledano: 1387 put(a)

 
Primjena IT tehnologije u uzgoju ekološke Aronije

Od čovjeka čovjeku. Primjena najnovije tehnologije kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta ekoloških proizvoda od Aronije

» dodano: | pogledano: 1079 put(a)

 
Drniški pršut - hrvatski proizvod registriran na EU razini

U Službenom listu Europske unije, L 322/14 od 08. prosinca 2015. objavljena je PROVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) 2015/2268 od 24. studenog 2015. o upisu naziva u registar zaštićenih oznaka izvornosti i zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla DRNIŠKI PRŠUT (ZOZP). Time je Republika Hrvatska dobila, pored Krčkog pršuta, Ekstra ...

» dodano: | pogledano: 195 put(a)

 
Ekološko čišćenje kuhinje

Svakodnevno nas "bombardiraju" reklamama za sredstva za čišćenje - na TV-u, novinama, dok surfamo internetom. Sva ova sredstva su najvećim dijelom na kemijskoj bazi te, i pored učinkovitog uklanjanja mrlja, nečistoće i neugodnog mirisa, imaju i negativne posljedice na okolicu i zdavlje čovjeka. Poglavito je važno održavanje kuhinje jer ...

» dodano: | pogledano: 272 put(a)

 
Riješite se zubnog kamenca i lošeg zadaha!

» dodano: | pogledano: 339 put(a)

 
Jabučni ocat za zdravo mršavljenje

Ljekovita svojstva jabučnog octa poznata su već više od tisuću godina. Još su stari egipćani, rimljani i grci iskorištavali njegovu ljekovitu moć. Rimska vojska, jednom namoćnija osvajačka sila koristila je jabučni ocat kako bi njeni vojnici ostali jaki i zdravi.

» dodano: | pogledano: 290 put(a)

 
Protiv infekcija racionalno

Uz to što je potrebno usvajati zdrave životne navike i tako očuvati zdravlje, svakoj infekciji valja pristupiti itekako racionalno.

» dodano: | pogledano: 208 put(a)

 
 

Izaberi kategoriju:


unesite i objavite
svoj članak »

ZelenaEnergija.org - obnovljivi izvori energije i energetska efikasnost