100% NATURAL - međunarodni eko sajam

100% NATURAL - međunarodni eko sajam

Vrijeme održavanja: 07-04-2016 - 10-04-2016
Mjesto održavanja: :: Rijeka > Primorsko-goranska županija > Hrvatska
Vrsta događanja: sajam,


 
» dodano: 03-03-2016 | Autor: Eko Mreža | Tagovi: ekosajam, sajam, ekološki proizvođači, prirodna kozmetika
 

Druga po redu manifestacija 100% Natural za cilj ima pokazati da su prevencija, edukacija i prih-vaćanje zdravih životnih navika pr(a)vi korak na putu do zdravlja.

100% Natural će pod krilaticom 'Živi zdravo, misli zeleno!' posjetiteljima predstaviti proizvođače i predavače koji promoviraju ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode, vrhunske usluge te ih približiti građanima Hrvatske. Kao i prethodne godine ponuda će biti raznovr-sna, od prirodnih i zdravih proizvode do savjetovanja, radionica, predavanja i degustacija.
 
Tema sajma: Živi zdravo, misli zeleno! ističe potrebu povratka prirodnoj ravnoteži i zdravom življe-nju. Posebnost ovogodišnje manifestacije naglašena je sudjelovanjem stručnjaka iz područja opće medicine, zdravstvene i kozmetičke njege te sportske medicine.
 
Sajam će biti podijeljen u tri dijela:
1. hrana iz prirode
2. ljepota kroz zdravlje
3. udobnost življenja
 
Svaki kutak sajma bit će uređen u skladu sa zadanom tematikom, a sam izložbeni prostor prepušta se na odabir izlagaču uz definirane standarde. Izlagačima se stoga daje mogućnost izbora zakupa veličine sajamskog prostora i uređenja istoga u skladu s tematikom i ponudom koju izlažu.
 
Prošlogodišnja manifestacija okupila je 75 izlagača iz Hrvatske i regije koji su prezentirali svoje proizvode i usluge u prostoru Tower Centra na 2000 kvadratnih metara, a brojka od 50.000 posjetitelja koji su pohodili sajam, najbolji je pokazatelj interesa građana za prirodne i zdrave proizvode. U sklopu prošlogodišnjeg sajma održano je ukupno 35 predavanja i radionice čiju brojku ove godine planiramo povećati. 
 
Pozivamo sve zainteresirane da se priključe ovogodišnjoj manifestaciji i uz moto 'Živi zdravo, misli zeleno! Pokažemo da najbolje dolazi iz prirode! Pokažemo da najbolje dolazi iz prirode! Pokažemo da najbolje dolazi iz prirode! Pokažemo da najbolje dolazi iz prirode! 
 
Sajam će se održati u terminu od četvrtka 7. do nedjelje 10. travnja 2016. godine. Svečano otvorenje održat će se otvorenje održat će se 7. travnja, na dan kada se obilježava Svjetski zdravlja, kada će biti predstavljen program manifestacije s temeljnim fokusom na uzroke i posljedice zdravlje.
 

Dodaci