A.P.TRADE d.o.o. - Biopurus logo
tvrtka

A.P.TRADE d.o.o. - BiopurusTagovi:

Opis:

Biopurus nudi najširi spektar zdravih ulja te proizvoda najviše kvalitete. Naš je cilj pružati našim kupcima najbolju kvalitetu proizvoda za povoljne cijene, poboljšati njihovo zdravlje i donijeti ljudima dobrobit.

Trenutno smo jedni od najvećih uvoznika hladno prešanih ulja te ostalih proizvoda ekološke poljoprivrede bez primjene pesticida i fungicida i naši proizvodi potječu direktno od pouzdanih, provjerenih i odobrenih dobavljača.

Naša ulja sadrže prirodne bioaktivne tvari. Izvor su antioksidansa, vitamina, minerala te imaju jedinstvena ljekovita svojstva. Naša Djevičanska, Organska ulja uljepšavaju, pomlađuju te imaju blagotvorna i ljekovita svojstva koje je moguće naći u opisu svakog proizvoda u našoj širokoj ponudi za hrvatsko tržište te na socijalnim mrežama koje redovito ažuriramo. Svako ulje se koristi na drukčiji način te ima svoje prednosti, od pripreme namirnica i hrane, preko terapije za kožu, kosu, nokte i mnogo više praktične primjene. Specijaliziramo se za opskrbu neobičnih proizvoda i uvijek ćemo se truditi da bi naša stranica bila izvor proizvoda za naše kupce te za njihovo zdravlje.

Kontakt

Pošalji upit

Ime i prezime:
Vaš e-mail:
Vaš telefon:


ZelenaEnergija.org - obnovljivi izvori energije i energetska efikasnost