Korisnik ALL INCLUSIVE paketa usluga Kyani logo

KyaniOpis:

Kyani Supreme Team je skupina nezavisnih distributera proizvoda tvrtke Kyani Inc. Iz SAD-a.

Svatko želi živjeti punim plućima, doživjeti više u životu ispunjenim energijom i zdravljem, a Kyanijev jedinstveni koncept 'Trokut zdravlja' je prirodno rješenje koje jamči životni uspjeh. Kyani trokut zdravlja štiti, održava i popravlja svaku stanicu u ljudskom organizmu.

Trend superhrane je relativno nov, ali je uzeo maha upravo iz razloga jer donosi rezultate brzo i efikasno, a Kyani je lider u toj industriji. Potpuni prirodni proizvodi koji se ne uzgajaju već se skupljaju izravno iz divljine uz vrhunsku tehnologiju izrade i pakiranja kako bi ta bogomdana blagodat što netaknutija došla do svih onih kojima je zdravlje na prvom mjestu.

Kyani Sunrise, jedinstveni proizvod koji kao bazu ima aljašku divlju borovnicu, jednu od najsnažnijih biljaka po svojim antioksidantnim svojstvima, predstavlja neusporediv izvor vitamina, minerala, oligoelemenata, antioksidansa, enzima i ormus elemenata. Zajedno sa Kyani Nitro porodicom proizvoda i Kyani Sunsetom čine najmoćniju kominaciju za vaše zdravlje i sreću. Više o svemu možete doznati ovdje.

Kontakt


:
Hrvatska

kontakt :
Branko Boro

:
+385 91 4804805

Pošalji upit

Ime i prezime:
Vaš e-mail:
Vaš telefon:


ZelenaEnergija.org - obnovljivi izvori energije i energetska efikasnost