naša farma trgovačko proizvodni obrt logo
OPG

naša farma trgovačko proizvodni obrtOpis:

Sirana "Naša farma“ proizašla je iz rada našeg obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva. Proizvodi kravlje mlijeko i mliječne proizvode po principima ekološke proizvodnje od koje je otišla i korak dalje u kvaliteti i načinu proizvodnje. U petogodišnjem iskustvu rada sa životinjama (prvo s kozama onda s kravama) i proizvodnjom mlijeka i mliječnih proizvoda postavili smo naše standarde u toj proizvodnji i kvaliteti naših proizvoda.

Nakon 5 godina došlo je vrijeme da se napravi korak dalje i ukljuće i druga obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz okolice u „našu priču“. Uzgoj krava u tim gospodarstvima odvija se isključivo po našim standardima. Ti standardi odnose se s jedne strane na uzgoj krava i proizvodnju mlijeka, a sa strane na proizvodnju u sirani.

Svi naši proizvodi prirodnog i punog okusa rađeni sa puno ručnog rada i sa što manje intervencija. Napravljeni su isključivo od kvalitetnog i ekstra masnog mlijeka kojeg dobivamo prirodnim i tadicionalnim uzgojem naših krava uz dodatak mikrobioloških kultura (startera) i sirila bez dodataka emulgatora, stabilizatora, zaštitnih sredstva, prehrambenih boja, laktoze i sličnih dodataka koje se koriste u mlijekarskoj industriji.

Više informacija o nama i našoj proizvodnji možete naći pod "dodaci".

Kontakt


:
Saborsko > Karlovačka županija > Hrvatska

:
Funtana 12

kontakt :
Hrvoje Kovač

:
+385 (0)47 571 071

:
+385 095 596 9613

Pošalji upit

Ime i prezime:
Vaš e-mail:
Vaš telefon:


ZelenaEnergija.org - obnovljivi izvori energije i energetska efikasnost