Stevija d.o.o. logo
tvrtka

Stevija d.o.o.Tagovi:

Opis:

Poštovani,

dopustite nam da Vam se u kratkim crtama predstavimo, te da Vam ponudimo naša stolna sladila na bazi prirodnih ekstrakata dobivenih od biljke stevije.

Naša tvrtka u Hrvatskoj osnovana je 2009. godine s ciljem da u široj regiji ponudi prirodna stolna sladila ali i sirovinu (ekstrakte stevije) pogodnu za razne aplikacije u industriji hrane i pića.

Naša stolna sladila u tabletama, tekućini i prahu na tržište dolaze pod brendom «ste-zero».

Proizvodi bazirani na drevnoj biljci porijeklom iz Južne Amerike su potpuno prirodni, beskalorični i nemaju utjecaja na glikemijski indeks, što ih čini idealnim kako za osobe sa dijabetesom, tako i za sve koji imaju problema sa pretilošću ili jednostavno vode brigu o svojem zdravlju i kvaliteti života.

Stevija je pogodna za zaslađivanje svih vrsta hladnih i toplih napitaka te kuhanje i pečenje jer je termostabilna do temperature od 212 supnjeva celzijusa.

Ističemo da je sigurnost upotrebe stevije kao i njen povoljan učinak na zdravlje ljudi dokazana u više desetaka znanstvenih istraživanja, te da su njenu upotrebu odobrile gotovo sve zemlje svijeta predvođene Svjetskom zdravstvenom organizacijom te Europskom agencijom za sigurnost hrane.

S ponosom ističemo kako smo Market Leader u stolnim sladilima na bazi stevije, a uvjereni smo da bi prodajom istih u vašoj trgovini, osigurali zadovoljstvo kupaca ali i obostrane značajne prihode u budućnosti.

U nadi da ćete prepoznati svoj interes u suradnji sa nama, pozdravljamo Vas s osobitim poštovanjem.

 

Apolinar Baša, direktor

Kontakt


:
Europa

Pošalji upit

Ime i prezime:
Vaš e-mail:
Vaš telefon:


ZelenaEnergija.org - obnovljivi izvori energije i energetska efikasnost