Ulola d.o.o. logo
tvrtka

Ulola d.o.o.Opis:

Brend Ulola nastao je 2002. godine kao rezultat želje da prirodu i duh Mediterana te zdrave mediteranske prehrane iskoristimo za njegu kože.

ULOLA prirodnu kozmetiku proizvodimo prema tradicionalnoj recepturi, od prirodnih sastojaka mediteranskog podneblja. Koristimo zdrave sastojke poput maslinovog, palminog i kokosovog ulja, meda, gline, pčelinjeg voska, mlijeka, maka, lavande, ružmarina, naranče, cimeta jer što čini tijelo zdravim nezamjenivo je u obnovi i prehrani kože – najvećeg i najosjetljivijeg organa.

Ulola je uspostavila proizvodnju na visokim tehnološkim kriterijima i zadržala tradiciju u svojim proizvodima uz korištenje najnovijih znanstvenih spoznaja o farmakopejskim djelovanjima aktivnih supsatanci u proizvodima ( eteričana ulja, bazna ulja i sl.) te prozvodnju održava na visokim standardima.

Cilj

Kroz niz projekata koji su u pripremi Ulola d.o.o. namjerava postati jedan od najznačajnijih proizvođača prirodne kozmetike na području Republike Hrvatske, a dugoročno se nametnuti kao regionalni lider na području proizvodnje prirodne kozmetike.U želji da korisnicima ponudimo cjelokupan asortiman prirodnih proizvoda za njegu tijela, ponudu stalno obogaćujemo novim proizvodima.

Naši proizvodi dostupni su u trovinama: KOZMO, BIPA, DM.

Svi proizvodi su prirodnog porijekla, te sadrže isključivo prirodne konzervanse poput koštice grejpa i pšeničnih klica što garantira dugotrajnost i svježinu.

Kontakt


:
Zagreb

:
Radnička 21

:
+385 (0)1 561 9843

:
+385 (0)1 2856 520

Pošalji upit

Ime i prezime:
Vaš e-mail:
Vaš telefon:


ZelenaEnergija.org - obnovljivi izvori energije i energetska efikasnost